Stichting Subajo

Help mee!

Jouw hulp is meer dan welkom! Of je nu helpt met een donatie of tijd. Samen helpen we zoveel mogelijk kinderen die in ons land opgroeien in armoede. Zodat zij er gewoon bij kunnen horen en dezelfde kansen krijgen voor de toekomst.

Help met geld

Je kunt Stichting Subajo op meerdere manieren steunen, bijvoorbeeld door het doen van een donatie. Of het nu een klein of groot bedrag is, elke bijdrage is meer dan welkom en maakt een groot verschil in het leven van kinderen in nood.

  • Word donateur: Door regelmatig te doneren, help je ons om structureel steun te bieden aan kinderen die het hard nodig hebben. Je kunt maandelijks of jaarlijks een vast bedrag doneren en zo een duurzame bijdrage leveren.
  • Geef eenmalig: Een eenmalige donatie is net zo waardevol. Of je nu besluit om een bedrag te geven voor een specifieke actie zoals “Actie Zeester” of “Actie Kerstster”, of gewoon omdat je ons werk wilt steunen, jouw gift wordt direct ingezet om kinderen blij te maken.


Elke donatie, groot of klein, helpt ons om projecten te realiseren, uitstapjes te organiseren, en cadeautjes te geven aan kinderen die anders misschien niets zouden krijgen. Jouw bijdrage zorgt voor onvergetelijke momenten en een stralende toekomst voor deze kinderen.

Steun ons en maak een verschil. Doneer nu en help dromen waar te maken bij Stichting Subajo!

Help met tijd

Je kunt Stichting Subajo op meerdere manieren steunen en een blijvende impact maken op het leven van kinderen in nood. Er zijn talloze mogelijkheden om mee te helpen:

  • Word collectant: Organiseer een inzamelactie in je buurt of tijdens een evenement. Met jouw inzet kunnen we fondsen werven om nog meer kinderen te helpen.
  • Start samen een actie: Of je nu met vrienden, familie, je sportteam of collega’s bent, samen kunnen jullie creatieve acties bedenken en uitvoeren om geld en middelen in te zamelen.
  • Word vrijwilliger: Help bij onze projecten en evenementen zoals “Actie Zeester”, “Actie Kerstster” of “PaintUp!”. Vrijwilligers zijn de ruggengraat van onze stichting en jouw tijd en energie zijn van onschatbare waarde.


Daarnaast kun je ook met je school, vereniging of bedrijf een langdurig partnerschap aangaan. Denk aan gezamenlijke evenementen, sponsoracties of donatiecampagnes. Iedere bijdrage, groot of klein, helpt ons om kinderen een betere toekomst te bieden.

Meld je aan en ontdek hoe je op een betekenisvolle manier kunt bijdragen aan de glimlach van een kind. Samen maken we dromen waar bij Stichting Subajo!

Help samen

Bij Stichting Subajo geloven we dat samen veel bereiken. Daarom nodigen we je uit om je aan te melden en samen met vrienden, familie, collega’s, sportverenigingen, scholen of andere organisaties het verschil te maken voor kinderen in nood.

Er zijn tal van manieren waarop je kunt bijdragen. Organiseer een inzamelactie op je werk, sponsor een kinderdag met je sportteam, of plan een creatieve workshop met je schoolklas. Of het nu gaat om praktische hulp bij evenementen zoals “Actie Zeester” en “PaintUp!”, of het inzamelen van cadeautjes voor “Actie Kerstster”, jouw inzet maakt een wereld van verschil.

Samen kunnen we glimlachen toveren op de gezichten van kinderen die het moeilijk hebben. Meld je aan en ontdek hoe je met jouw netwerk van vrienden, familie of collega’s een positieve impact kunt maken. Help ons om nog meer kinderen onvergetelijke momenten en een stralende toekomst te bieden. Doe mee en maak dromen waar bij Stichting Subajo!