Stichting Subajo

Projecten en acties

Bij Stichting Subajo maken we kinderen in een achterstandsituatie blij met diverse acties. Benieuwd welke acties we organiseren? Bekijk ze hier en help mee dromen waarmaken!

Actie ZeeSter

Een dag vol plezier voor kinderen in nood. Stel je een zonnige zomerdag voor, waar kinderen lachen, spelen en de wereld ontdekken. Dat is precies wat Zeester belooft – een speciale dag voor kinderen die het wat moeilijker hebben.

Actie Kerstster

Cadeautjes om de Feestdagen Speciaal te Maken. Bij Stichting Subajo geloven we dat Sinterklaas en Kerstmis een tijd van liefde, vreugde en samenhorigheid hoort te zijn. Helaas weten we ook dat niet alle kinderen dezelfde kansen hebben om van deze magische periode te genieten.

Doe en Maakmiddag

Kunstavontuur voor Kinderen in Nood.
De Doe en Maakmiddag is een speciaal kunstprogramma bedacht door kunstenares Laura Notari om kinderen te helpen die het wat moeilijker hebben. Hiermee kunnen kinderen op een leuke en creatieve manier schilderen, tekenen en andere kunstvormen ontdekken.

Overige acties

We organiseren een voetbalwedstrijd met FC Den Bosch en onderzoeken een sponsorloop. Deze evenementen zullen blijvende herinneringen creƫren en onze gemeenschap samenbrengen. Blijf op de hoogte voor meer informatie over hoe je mee kunt doen!