Stichting Subajo

Actie Kerstster

Cadeautjes om de feestdagen
speciaal te maken.

Bij Stichting Subajo geloven we dat Sinterklaas en Kerstmis een tijd van liefde, vreugde en samenhorigheid hoort te zijn. Helaas weten we ook dat niet alle kinderen dezelfde kansen hebben om van deze magische periode te genieten. Daarom organiseren we jaarlijks onze “Actie Kerstster”, waar zowel Sinterklaas als Kerstmis onder vallen.

Wat is deze actie?

Met deze actie willen we kinderen die het wat moeilijker hebben een speciaal cadeau geven tijdens zowel Sinterklaas als Kerstmis. We verzamelen zorgvuldig cadeautjes, variërend van speelgoed tot boeken, die passen bij de interesses van deze kinderen. Zo hopen we hen een moment van blijdschap te bezorgen en hen te laten voelen dat ze niet vergeten worden.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de vrijgevigheid van mensen zoals jij. Met donaties en samenwerkingen met lokale partners kunnen we deze cadeautjes verzamelen en uitdelen aan de kinderen die het het meest nodig hebben.
De “Actie Kerstster” is meer dan alleen cadeautjes geven. Het is een teken van gemeenschapszin en mededogen, waarbij we laten zien dat we om elkaar geven en bereid zijn om een verschil te maken in het leven van anderen, vooral tijdens de feestdagen.

Dankzij de steun van onze gulle donateurs kunnen we blijvende herinneringen creëren en een glimlach toveren op de gezichten van deze bijzondere kinderen. Samen maken we Sinterklaas en Kerstmis een beetje warmer en vrolijker voor iedereen.

Actie ZeeSter

Een dag vol plezier voor kinderen in nood. Stel je een zonnige zomerdag voor, waar kinderen lachen, spelen en de wereld ontdekken. Dat is precies wat Zeester belooft – een speciale dag voor kinderen die het wat moeilijker hebben.

Doe en Maakmiddag

Kunstavontuur voor Kinderen in Nood.
De Doe en Maakmiddag is een speciaal kunstprogramma bedacht door kunstenares Laura Notari om kinderen te helpen die het wat moeilijker hebben. Hiermee kunnen kinderen op een leuke en creatieve manier schilderen, tekenen en andere kunstvormen ontdekken.

Overige acties

We organiseren een voetbalwedstrijd met FC Den Bosch en onderzoeken een sponsorloop. Deze evenementen zullen blijvende herinneringen creëren en onze gemeenschap samenbrengen. Blijf op de hoogte voor meer informatie over hoe je mee kunt doen!