Stichting Subajo

Actie ZeeSter

Een dag vol plezier voor kinderen in nood

Stel je een zonnige zomerdag voor, waar kinderen lachen, spelen en de wereld ontdekken. Dat is
precies wat Zeester belooft – een speciale dag voor kinderen die het wat moeilijker hebben.

Wat is deze actie?

Bij Stichting Subajo werken we samen met organisaties zoals de voedselbank, vluchtelingenwerk en jeugdzorg om deze dag mogelijk te maken. Samen willen we kinderen laten genieten ongeacht een moeilijke financiële situatie thuis.

Op een stralende zaterdag stappen de kinderen met hun ouders in bussen vol avontuur. Of het nu een dierentuin, museum of park is, het draait allemaal om plezier en ontdekking.

Na een dag vol avonturen keren de kinderen terug met verhalen en herinneringen om te koesteren. Hun lachende gezichten zijn een teken van de vreugde die ze hebben ervaren.
Bij Stichting Subajo koesteren we de magie van ZeeSter. Samen met onze partners blijven we ons inzetten om de harten van kinderen te verlichten, één stralende dag tegelijk.

Doe met ons mee en help dromen waar te maken. Samen kunnen we deze kinderen een leuke dag bezorgen.

Actie Kerstster

Cadeautjes om de Feestdagen Speciaal te Maken. Bij Stichting Subajo geloven we dat Sinterklaas en Kerstmis een tijd van liefde, vreugde en samenhorigheid hoort te zijn. Helaas weten we ook dat niet alle kinderen dezelfde kansen hebben om van deze magische periode te genieten.

Doe en Maakmiddag

Kunstavontuur voor Kinderen in Nood.
De Doe en Maakmiddag is een speciaal kunstprogramma bedacht door kunstenares Laura Notari om kinderen te helpen die het wat moeilijker hebben. Hiermee kunnen kinderen op een leuke en creatieve manier schilderen, tekenen en andere kunstvormen ontdekken.

Overige acties

We organiseren een voetbalwedstrijd met FC Den Bosch en onderzoeken een sponsorloop. Deze evenementen zullen blijvende herinneringen creëren en onze gemeenschap samenbrengen. Blijf op de hoogte voor meer informatie over hoe je mee kunt doen!