Stichting Subajo

Doe en Maakmiddag

Kunstavontuur voor Kinderen in Nood

De Doe en Maakmiddag is een speciaal kunstprogramma bedacht door kunstenares Laura Notari om kinderen te helpen die het wat moeilijker hebben. Hiermee kunnen kinderen op een leuke en creatieve manier schilderen, tekenen en andere kunstvormen ontdekken.

Wat is deze actie?

Dit programma is er speciaal voor kinderen die soms niet de kans krijgen om creatief bezig te zijn. Dankzij samenwerkingen met organisaties zoals Stichting Subajo kunnen kinderen va voedselbanken, schuldhulpverlening, jeugdzorg en vluchtelingenwerk in Brabant en Groningen meedoen aan de Doe en Maakmiddag!

De Doe en Maakmiddag is niet alleen een manier om creatief bezig te zijn, het is ook een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en kunnen groeien. Door kunst leren ze zichzelf uit te drukken, krijgen ze zelfvertrouwen en ontdekken ze nieuwe talenten.

Actie ZeeSter

Een dag vol plezier voor kinderen in nood. Stel je een zonnige zomerdag voor, waar kinderen lachen, spelen en de wereld ontdekken. Dat is precies wat Zeester belooft – een speciale dag voor kinderen die het wat moeilijker hebben.

Actie Kerstster

Cadeautjes om de Feestdagen Speciaal te Maken. Bij Stichting Subajo geloven we dat Sinterklaas en Kerstmis een tijd van liefde, vreugde en samenhorigheid hoort te zijn. Helaas weten we ook dat niet alle kinderen dezelfde kansen hebben om van deze magische periode te genieten.

Overige acties

We organiseren een voetbalwedstrijd met FC Den Bosch en onderzoeken een sponsorloop. Deze evenementen zullen blijvende herinneringen creƫren en onze gemeenschap samenbrengen. Blijf op de hoogte voor meer informatie over hoe je mee kunt doen!