Stichting Subajo

Overige acties

Beschrijving

Voetbalwedstrijd bezoeken

Op 3 mei hebben we een speciale dag gepland: we gaan samen naar een voetbalwedstrijd van FC Den Bosch! Dit is slechts het begin van een serie geplande uitjes die we in de toekomst hopen te organiseren.

Een voetbalwedstrijd bijwonen is niet alleen leuk, maar ook een geweldige gelegenheid voor kinderen om nieuwe ervaringen op te doen, vriendschappen te sluiten en samen te genieten van port. Dankzij de samenwerking met FC Den Bosch kunnen we deze unieke ervaring bieden aan kinderen die anders misschien niet de kans zouden krijgen om een wedstrijd bij te wonen.

We zijn enorm dankbaar voor de steun van FC Den Bosch en onze gemeenschap, die deze uitjes mogelijk maken. Samen streven we ernaar om nog meer van deze voetbaluitjes te organiseren, zodat
kinderen blijvende herinneringen kunnen creƫren en kunnen genieten van deze spannende sportervaringen.

We kijken uit naar een geweldige dag vol plezier, enthousiasme en voetbalplezier met FC Den Bosch en alle kinderen die deelnemen!

Sponsorloop

We zijn momenteel in overleg met onze vrijwilligers over het organiseren van een sponsorloop in de toekomst! We hopen binnenkort meer details bekend te kunnen maken over dit evenement.

Een sponsorloop biedt niet alleen een geweldige kans om fondsen te werven voor onze missie, maar het is ook een mooie gelegenheid om onze gemeenschap samen te brengen en samen iets goeds te
doen voor anderen. We kijken ernaar uit om samen te werken met onze toegewijde vrijwilligers om dit evenement tot een groot succes te maken.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie over de sponsorloop en hoe je kunt deelnemen of bijdragen. Samen kunnen we een verschil maken en onze gemeenschap nog sterker maken!

Actie ZeeSter

Een dag vol plezier voor kinderen in nood. Stel je een zonnige zomerdag voor, waar kinderen lachen, spelen en de wereld ontdekken. Dat is precies wat Zeester belooft – een speciale dag voor kinderen die het wat moeilijker hebben.

Actie Kerstster

Cadeautjes om de Feestdagen Speciaal te Maken. Bij Stichting Subajo geloven we dat Sinterklaas en Kerstmis een tijd van liefde, vreugde en samenhorigheid hoort te zijn. Helaas weten we ook dat niet alle kinderen dezelfde kansen hebben om van deze magische periode te genieten.

Doe en Maakmiddag

Kunstavontuur voor Kinderen in Nood.
De Doe en Maakmiddag is een speciaal kunstprogramma bedacht door kunstenares Laura Notari om kinderen te helpen die het wat moeilijker hebben. Hiermee kunnen kinderen op een leuke en creatieve manier schilderen, tekenen en andere kunstvormen ontdekken.